LipoStanol®+ - натурална хранителна добавка
за намаляване нивото на холестерола

Защо ЛипоСтанол®+ ?

1. Защото вече има 33% повече активна съставка в едно саше. Това означава, че необходимата дневна доза се покрива с него и отговаря на европейските стандарти за намаляване на нивото на холестерола.
2. Защото говорим за ново поколение на фитостероли - по-микронизирани и с по-добро диспергиране в чревния тракт.
3. Защото това е натурален боров продукт, който е съвместим с всякакви храни, лекарства и алкохол. Абсолютно безопасен и без странични ефекти.
4. Защото с него може да се намали нивото на лошия холестерол след осемседмична употреба и след това да се контролира в безопасни граници.
5. Защото вече може да разберете колко ви струва на ден, след като разделите цената за кутия на 15.

ХОЛЕСТЕРОЛ - 90 ГОДИНИ ПРОПУСНАТИ ВЪЗМОЖНОСТИ.
ТРЯБВА ЛИ ДА СТАНАТ 100?

 ЛипоСтанол+

Предназначение - да намали нивата на лошия LDL холестерол, като по този начин активно предпазва здравето на артериите.Основна съставка на ЛипоСтанол+ е прахообразен екстракт от борови шишаркипроизведен чрез патентована технология.  

Продуктът е натурален, не уврежда черния дроб при проблеми с холестерола, както повечето лекарствени средства, няма странични ефекти, съвместим е с всякакви храни и напитки, включително и с алкохол.

 

Най-добър резултат след 8 седмици употреба!

Търсете в аптеките без рецепта. При липса - поръчайте на аптекаря !

Новини

  • 1
  • 2

Мнения на потребители

  • Боян Георгиев
  • Иван Чолаков

Няколко години бях с наднормено тегло и логично нивата ми на холестерол станаха опасно високи. Постепенно обаче започнаха да се

Още...

Имах сериозни проблеми с високи нива на лош холестерол. Търсих безуспешно решение няколко месеца докато не попаднах на Липостанол+. Продукта

Още...

Мнения на специалисти

  • д-р Портарска
  • д-р Петрова
  • д-р Филипова

Имам проследени десетки случаи на пациенти със завишени норми на холестерол, на които съм изписвала хранителната добавка ЛИПОСТАНОЛ+.

Още...

Все повече хора идват при мен със завишени нива на холестерол. Започнах да им препоръчвам да се възползват от продукта

Още...

Работя с Липостанол+ от няколко месеца и съм много довлна от резултатите. При всички пациенти приемали продукта редовно се забелязва

Още...